aciexbeadwork's FotoPage

By: maetty sayang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 28-Jan-2008 17:43 Email | Share | | Bookmark
Salam perkenalan untuk permulaan segalanya...

 
 
 
View all 4 photos...
Salam sejahtera semuanya.... seperti biasa, ni baru permulaan untuk segala2 nya... dah lama sebenar nya nak upload segala keje2 berkaitan dengan jahit manik or jahit pakaian ke dalam fotopages, selalu jek bz dengan ntah ape keje ntah...hehehhee.... tapi kali ni aku nak masukkan gak segala hasil kerjatangan aku sendiri... teruja tengok FP orang lain... hehehe....

Gambar ni aku capture masa kelas manik ngan my sifoo.. Kak Nas,... memang happening dengan kak Nas... siap ade minum & sarapan lagi tu...ahaks... kelas kak Nas ni aku join last year... baru laa ni berkesempatan masukkan dalam FP aku ni... in the next entry aku masukkan hasil percubaan pertama aku ekk... hehehe...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net